Ja tam lubię na maśle. Można klarowanym co by zdrowiej było. Zeby jak najmniej było to można też posmarować chleb cienko z obu stron i na patelnie teflonowa. No dietetyczne to nie jest :) ale można też grzanke maslem i czosnkiem potraktować i tez będzie podobnie... Lubimy tez chlebek smażony w jajku.
Smażony chleb nacierany czosnkiem! Jak w moim rodzinnym domu! :)
OdpowiedzUsuńA jak smażysz? Olej/oliwa/masło? Na patelni?
OdpowiedzUsuńJam kulinarna noga, więc łopatologicznie proszę!
Córka lubi czosnek! My go "grzankujemy" ;-)
Ja tam lubię na maśle. Można klarowanym co by zdrowiej było. Zeby jak najmniej było to można też posmarować chleb cienko z obu stron i na patelnie teflonowa. No dietetyczne to nie jest :) ale można też grzanke maslem i czosnkiem potraktować i tez będzie podobnie...
UsuńLubimy tez chlebek smażony w jajku.