..a właściwie wariacja na temat Desernika malinowego z Kwestii Smaku
nie miałam serca do robienia zdjęć, chciałam jeeeść |
zamieniłam 250 g mascarpone na twaróg mielony (z wiaderka),
na wierzch zamiast poukładać maliny- zmiksowałam je na mus i zmieszałam z odrobiną żelatyny,
pyyyyszny był
i to jedno z tych ciast co robi się samo i to przy okazji!
polecam
Włażę skoro świt w internet i myślę: jeśli ktoś coś od wczoraj opublikował, to tylko Gosia!
OdpowiedzUsuńNo i - niezawodna :D
A ja jeszcze bez ciasta do kawy, i bez kawy nawet! Ruszam do kuchni, zanim zbudzi się szarańcza- może coś tam się dla mnie slodkiego uchowało :)
Miłego dnia!
To ciasto to wspomnienie.. dziś planuję coś drożdżowego upiec ze śliwkami np. - kaloryfery grzeja to akurat urośnie. Moze te buly twoje
Usuń