Tort jagodowy
biszkopt rzucany z bloga Moje Wypieki (z 1,5 porcji na tortownicę 24)
poncz- woda z miodem i cytryną
przełożenie:
frużelina- wiśniowa i truskawkowa zmieszane z jagodami,
posypane świeżą borówką amerykańską
na to masa z bitej śmietany i mascarpone
(1 litr dobrze schłodzonej i ubitej z cukrem pudrem a do tego delikatnie wmieszany mascarpone 250 g , wcześniej ubity krótko by stał się lekko puszysty )
Lody z porzeczkami i malinami
Mój Hit tego lata
Porzeczki pod kruszonką (crumble porzeczkowe)
Z bloga Moje Wypieki
Knedle ze śliwkami
Kompot z papierówek i porzeczek
Lody z owocami raz jeszcze
Mmmm, pyszności! Niech żyją lipcowe owoce!
OdpowiedzUsuńAle mi narobiłaś smaka. Ojej, mniam, mniam, mniam :-)
OdpowiedzUsuń