piątek, 12 czerwca 2015

Chleb z kieszonkami na grilla


Bochenek chleba (w całości ) pokroiłam na kromki nie nacinajac do końca - tak by całość się trzymała.

Do powstałych kieszonek dałam masło,  szczypiorek i żółty ser.
Można dać czosnek i przyprawy.


Zawinięty w folię trafił grilla
A potem odrywaliśmy po dwie kromki

7 komentarzy:

  1. Odpowiedzi
    1. Próbuj, ulepszaj i pochwal się jak wyszło!
      smacznego

      Usuń
  2. boski! a przed nami akurat grillowy weekend!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dlatego podpowiadam z wyprzedzeniem, co warto innego spróbować:)
      my go testowaliśmy tydzień temu... fajny jest tez po odgrzaniu, jak zostanie

      Usuń
  3. Mmmm, to musiało być pyszne! Świetny pomysł :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Z masłem nie przesadźcie, bo ser już sam w sobie jest tłusty- a gdyby lało czy cuś- to można go w piekarniku zrobić awaryjnie:)

    OdpowiedzUsuń
  5. świetny pomysł :) Skorzystam już jutro, na majówce :) Lekko zmodyfikuje pomysł, wciskają mozzarelle i pomidorki z bazylia, w bagietki :) Mniam !!! Juz mi cieknie ślinka :)

    OdpowiedzUsuń

Dziękuje za twój komentarz :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...